Aktiviteter

Fjällridning

Upptäck spänningen med fjällridning i Vemdalens majestätiska fjäll och vildmarker, oavsett om du redan gillar ridning eller är nybörjare. Oavsett erfarenhetsnivå väntar storslagna upplevelser på dig!

Fiske

Fiske är en lång tradition i Vemdalen, och hos oss går ingen hem utan en minnesvärd fiskehistoria i bagaget. Upplev fjällfiske när det är som bäst i Vemdalen. Välkommen till en fiskeupplevelse du sent kommer att glömma!

Cykling

Utforska sommarens vackraste fjällupplevelser genom att hyra en cykel och trampa iväg. Detta område erbjuder en mängd mysiga grusvägar som bara väntar på att bli upptäckta och utforskade. Ta del av naturens skönhet med en cykeltur i denna unika och inspirerande miljö.

Fjällvandring

Fjällvandring i Vemdalen ger en känsla av livskvalitet. Det är en upplevelse som passar både barnfamiljer och äventyrssökande som vill ha mer utmanande turer. Välj Vemdalen för oförglömliga vandringar och njutningen av naturens bästa sidor.

Mat & dryck

Välkommen till vår värld, där vi hyllar lokala mattraditioner och värnar om vår vackra natur. Med stolthet sätter vi närproducerat i centrum, och vi låter naturen guida våra smakrika rätter. Njut av en fest för smaklökarna när du låter dig frestas av vårt utbud av bär, svamp, fisk och vilt.

Shopping

Utforska vårt områdes breda utbud av butiker för en trevlig dag inomhus, särskilt när vädret är tufft. Här hittar du allt från sport- och fritidsartiklar till outfits för kvällen, inredningsprylar och perfekta presenter till dina nära och kära. Välkommen till en shoppingupplevelse för alla!

Hundspann – En oförglömlig upplevelse

Vill du uppleva känslan av att tyst glida genom snötyngda skogar med det majestätiska fjället som bakgrund? Att åka hundspann är inte bara en oförglömlig upplevelse utan också något hela familjen kan delta i.

Vi vågar faktiskt lova att detta kommer bli ett minne för livet!

Utforska fjällvärlden på ett unikt sätt med våra hundspannsturer i Vemdalen – en oförglömlig upplevelse väntar! 🐾❄️

Utforska Vemdalen med Längd- och Turskidåkning

Naturupplevelse genom Turskidåkning: Njut av fjällens skönhet med turskidåkning – en fantastisk upplevelse där du kan komma bort från trängseln och följa rösade leder eller skapa dina egna spår.

Längdskidåkning i Vemdalen: Utforska gott om välpreparerade längdskidspår i Vemdalen för en träningsrunda eller avkoppling med fjällvidder som bakgrund. Skapa din vinterberättelse i Vemdalen.

Skapa minnen och äventyr i Vemdalens vinterskrud med våra längd- och turskidspår!

Alpin skidåkning

Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna. Här kan du uppleva äkta fjällterräng med imponerande fallhöjder. Vemdalen är känt för sin snösäkerhet, och redan i november kan du ge dig ut i backarna och njuta av en tidig skidupplevelse.

Fånga vinterns magi med alpin skidåkning – din port till äventyret börjar här!

Kropp & hälsa

Efter en dag på fjället kan du söka en plats för hälsosam rekreation och fly undan vardagens stress. I Vemdalen finns oändliga möjligheter till avslappning, träning, frisk fjälluft och fantastiska fjällvyer. Välkommen hit för en förnyad energi och en paus från vardagen!

Golf

Välkommen till Destination Vemdalen, där vi stolt presenterar två av de mest magnifika golfupplevelserna med fjällkänsla: Klövsjö-Vemdalens GK och Hede-Vemdalens GK. Upplev golf i en unik miljö med fantastiska vyer och fjällens magiska närvaro.

Inomhusaktiviteter

Oavsett vädret i Vemdalen finns det roliga inomhusaktiviteter att njuta av: bowling, padel, shopping, fika, massage/naprapat, bio, gym, relax, klippning, styling & makeup, spa, träningspass. Välkomna till en minnesvärd upplevelse, oavsett sol eller regn!